Verslag Slasj rocks

IMG-20180330-WA0008

Slasj Rocks 17 maart - Supportersclub G.V. Wilhelmina


De supportersclub van G.V. Wilhelmina kijkt terug op een geslaagd concert van Slasj Rocks georganiseerd op de Wilhelminazaal 17maart j.l.
Op vrijdag werd de zaal helemaal omgebouwd tot feestzaal, er was een grotere bühne gebouwd als normaal, omdat anders de 25 muzikanten geen plaats hadden, en werden er doeken opgehangen zodat het geluid goed tot zijn recht kon komen, en op zaterdagmorgen werd het geluid en licht naar binnen gebracht, dit was wel even hard werken om alles opgebouwd en aangesloten te krijgen.
Rond half 3 kwamen de muzikanten vanuit Sittard met een grote vrachtwagen, ook hun hadden heel veel instrumenten bij zich die allemaal op de bühne moesten komen, even waren we bang dat de bühne nog te klein zou zijn, maar het paste allemaal perfect.
Rond half 5 werd licht en geluid afgestemd met de muzikanten, en rond 5 uur werd begonnen aan de generale repetitie. Uiteraard werden de muzikanten nog voorzien van lekkere broodjes snacks en een drankje in de kantine, waar ze zich konden voor bereiden op hun concert.
Vanaf half 8 ging de zaal open, de entree, consumptieverkoop, bar en ook de verkoop van de broodjes snacks werden bezet door de supportersclub bestuursleden. De zaal liep langzaam vol, waar uiteindelijk 175 bezoekers binnen kwamen om te genieten van een super mooi concert.
De muzikanten, 25 stuks, waaronder 6 blazers, 2 zangeressen en een zanger/gitarist, kwamen half 9 naar binnen, onder leiding van Roland Jaegers werd gestart met het nummer Radar Love van Golden Earring.
Voor de pauze werden nog diverse mooie nummers ten gehore gebracht zoals Bohemian Rhapsody van Queen, Let me entertain you van Robbie Williams, en o.a. nummers van Green Day.
Ilja van Ermingen was de presentator van deze avond, en zorgde dat de nummers werden voorgesteld aan het publiek, in de pauze zorgde hij voor amusement door zelf als DJ te fungeren, en ook voor de after party.
Na de pauze gingen de muzikanten helemaal los, het publiek werd helemaal meegetrokken in het enthousiasme van de muzikanten, en met medleys van Led Zeppelin en Metallica kwam iedereen in de zaal helemaal los.
Het was een heerlijke avond geworden, iedereen heeft met volle teugen genoten, en er werd tot in de kleine uurtjes nog nagepraat over deze avond, zelfs werden de ideeën al aangeboord om het volgende concert van Slasj ook naar Bocholtz te halen. Dat wordt dan Slasj Pop.
Vanaf deze plaats willen wij alle sponsoren bedanken voor hun steun, maar ook onze verkooppunten.
Zeker willen we de slagwerkgroep van Harmonie St. Jozef bedanken, en in het bijzonder Tom Korver die gezorgd heeft voor het contact en mede organisatie.
Ook willen we Ilja van Ermingen bedanken voor de presentatie van deze avond, maar ook voor het feit dat hij de rest van de avond als DJ fungeerde.
Natuurlijk willen we ook Roland Jaegers bedanken voor zijn geweldige inzet waarmee hij de muzikanten elke keer weer weet te inspireren.
De supporters club is blij dat ze dit hebben kunnen organiseren, en bedanken iedereen voor deze geweldige avond.
Groetjes de supportersclub.