Feestavond Jubilarissen GV Wilhelmina

Van links naar rechts: Rob van Wersch, Peter Dumont, Samantha Schmeets
Van links naar rechts: Rob van Wersch, Peter Dumont, Samantha Schmeets

Annie Schoonbrood-Janssen / 50 jaar


Annie Schoonbrood-Janssen was vele jaren de vaste medewerkster bij de activiteiten die door Wilhelmina werden georganiseerd ( o.a. huishoudelijk werk, bonnenverkoop, keukendiensten, enz.). In de beginjaren assisteerde zij de leiding van Wilhelmina bij het lesgeven aan de jeugd. Annie was tevens vaste barvrijwilliger in onze kantine en heeft jarenlang de carnavalspakken van het Drumband beheerd.
Altijd is ze de steun en toeverlaat geweest van haar echtgenoot, Hein, die bijna 25 jaar voorzitter is geweest van onze vereniging, en die ze daarom menig uurtje heeft moeten missen. Ze wist dat alles ten goede kwam van Wilhelmina daarom is nooit tevergeefs een beroep op haar gedaan.
De laatste jaren heeft ze de activiteiten helaas moeten staken vanwege haar gezondheid, maar ze is altijd ge´nteresseerd in het wel en wee van Wilhelmina. Wij wensen haar proficiat met het jubileum en nog vele jaren bij GV Wilhelmina!

Peter Dumont /40 jaar


Peter werd op 7 jarige leeftijd lid van GV Wilhelmina en begon spelenderwijs met het leren van de gymnastieksport. Hij deed dat met veel inzet getuige de deelnames aan vele vaardigheidsproeven die met goed gevolg werden afgelegd. Turnen was uiteindelijk niet zijn ding en daarom stopte hij daarmee in 1986. Hij is echter wel al jaren present als actieve sporter bij het jaarlijkse Kerstvolleybal toernooi en sinds 2013 maakt hij deel uit van de donderdag volleybal groep.
Al in 1979 trad hij, als klaroenblazer, toe tot ons Drumband. Dat heeft hij gedaan tot 2010, toen de blazerssectie van het Drumband helaas moest worden opgeheven. Optredens van ons Drumband hadden voor hem vaak prioriteit boven privÚ zaken. Bijna altijd was hij op de repetitie , behalve bij wedstrijden van Roda JC, waar hij een grote fan van is. In 2004 kreeg hij de zilveren FKM speld voor zijn 25jarig lidmaatschap bij het Drumband.
Tijdens de verbouwing van de Wilhelminazaal in 2007 heeft hij menig muurtje gemetseld en was een van de vrijwilligers die heeft meegeholpen aan de totstandkoming van de huidige Wilhelminazaal.
Op Peter hoeven we nooit tevergeefs een beroep te doen als er werkzaamheden moeten worden verricht, of dat nu is op de Wilhelminazaal of bij de organisatie van wedstrijden.
Wij hopen dat Peter nog vele jaren plezier zal beleven bij Wilhelmina en wensen hem proficiat met zijn 40 jarig jubileum.

Samantha Schmeets / 25 jaar


Samantha wordt met 4 jaar lid van GV Wilhelmina en zet de eerste stapjes in de gymnastieksport.
Zowel in de springgroepen als bij de Acro gym afdeling gaat haar dat goed af, getuige de vele prijzen die ze met haar groepen in de wacht weet te slepen. Tussen 2007 en 2014 maakte ze ook deel uit van de Jazz groep. In 2004 is ze gestart als assistent leidster en tot op heden geeft ze les aan de springgroepen van G.V.Wilhelmina. Ook heeft ze in 2005 de jurycursus NTS turnen gevolgd. Sinds 2012 maakt ze deel uit van de financiŰle commissie van G.V.Wilhelmina, waar het beheer van de sponsoren en adverteerders een van haar taken is.
Bij evenementen van G.V.Wilhelmina is ze bijna altijd present, en er wordt nooit tevergeefs een beroep op haar gedaan om een handje te helpen. Wij feliciteren Samantha met haar 25 jarig jubileum en hopen dat zij nog vele jaren plezier beleefd bij haar activiteiten bij en voor G.V.Wilhelmina.

Rob van Wersch / 25 jaar


Rob van Wersch is in 1993, eveneens op 4 jarige leeftijd gestart bij Wilhelmina. In de jaren die volgden kreeg hij het turnen met de paplepel ingegoten , o.a. onder de leiding van zijn moeder Marie-Louise. Hij heeft deel uitgemaakt van de springgroepen en de acro-gym afdeling. Vanaf 2003 tot 2009 is voorzitter geweest van de Jeugdraad en van 2005 tot 2010 was hij assistent jeugdleider. De laatste jaren heeft hij zijn activiteiten voor Wilhelmina door o.a. werkzaamheden op een laag pitje moeten zetten. Hij verleend wel nog medewerking aan het jaarlijkse Minikamp voor de jeugd van Wilhelmina. Wij wensen Rob van harte proficiat met zijn jubileum.

Jasmin Grimm / 25 jaar

Jasmin maakt al 25 jaar deel uit van de fitdames en doet dat met veel plezier. De fitdames hebben G.V.Wilhelmina regelmatig geholpen tijdens evenementen en Jasmin werkte daar met veel betrokkenheid aan mee. Wij feliciteren haar met het 25 jarig jubileum en hopen dat zij nog lang mag genieten bij Wilhelmina.