Kerstgala

kerstgala 1

Kerstgala 2017 Harry Potter style


Op 9 december hebben we weer kunnen genieten van ons jaarlijks kerstgala.
Deze keer in het thema Harry Potter, met dank aan het KinderVakantieWerk Bocholtz voor alle versieringen.
De zaal was geheel in stijl aangekleed en was al snel gevuld met ouders en andere familieleden.
De jongste tovenaars en heksen hebben het spits afgebeten en een mooie demonstratie gegeven op de langemat. De groepen die volgden lieten op balk, kast en langemat zien wat ze kunnen. Ook de dubbele trampoline werd een demonstratie verzorgd door onze jeugd.
In de pauze hebben we gesmuld van kerstbrood en koekjes bij een kop koffie, thee of chocomel terwijl de dames van de zumba lieten zien hoe zij op maandag van 20.00-21.00 uur met veel plezier dansen.
Na de pauze was het de beurt aan de acro, senioren en recreanten om hun demonstraties te laten zien aan de Kerstman die inmiddels ook aangekomen was. Hij genoot van alle shows.
Nadat de demonstraties allen met succes waren volbracht mocht elke deelnemer bij de Kerstman een cadeau afhalen en een grote zak snoep. De Kerstman had zelfs de tekeningen die de kleuters naar hem hadden opgestuurd bij zich. Hij was zeer verrast door de mooie tekeningen.
Toen iedereen zijn bezoekje aan de Kerstman had gebracht hebben we als Wilhelmina familie nog enkele uurtjes in kerstsfeer doorgebracht.
We wensen u allen fijne feestdagen en alvast een gelukkig en sportief nieuwjaar.
Tot volgend jaar!

kerstgala 6